初中学习网-人民教育出版社人教版部编同步解析与测评答案-电子课本资料下载-知识点总结学习方法与技巧补课解题技巧学习计划表-人教网-初中试卷网-中学学科网

首页 > 初中英语 > 初一试题库 > 月考 >

初一英语复习资料:七年级英语Healthy food达标测试题及答案(3)


    Ⅲ.这是一篇有关健康生活的报道,选择合适的答案
    Everybody wants to be healthy. You know food is very important. There are many healthy food. You can have more bananas, apples, oranges, tomatoes and lettuce because fruit and vegetables are good for you. But don't eat too much chocolate. It's not healthy food. Healthy food can make you grow and make you strong and happy. Remember there is a saying—“An apple a day keeps the doctor away”. Sports can also keep you healthy. Get up early and do some sports every day. Don't be lazy. You will be healthy and happy.
    1.Which is TRUE(正确)?
    A. Everybody is healthy.
    B. We want to be healthy.
    C. We are important.
    2. What are healthy food?
    A. Fruit and vegetables.
    B. Bananas, apples and chocolate.
    C. Fruit and chocolate.
    3. Why are healthy food good for you?
    A. They make you happy.
    B. They make you grow strong.
    C. They make you grow and make you strong and happy.
    4. “An apple a day keeps the doctor away” means_______.
    A. The doctor goes away when he sees an apple
    B. The doctor runs away when you give him an apple
    C. You eat an apple every day and you can be healthy
    5. What keep you healthy?
    A. Fruit and vegetables.
    B. Healthy food.
    C. Healthy food and sports.
    答案: 1.B 从本文的文意看,只能选B项。
    2.A 从文中第三句看出,所以选A项。
    3.C 从文中第六句看出,所以选C项。
    4.C 从整篇文章看,从上下文得出选C项。
    5.C 从全文文意看,选C项。
    Ⅳ.能根据下列短文回答问题
    Chinese food in London
    They've got some rice, some vegetables and some chicken. They haven't got any noodles and they haven't got any beef. They've got some Chinese tea and some orange juice. It's healthy food and drink.
    1. What kind of food are they eating in London?
    2. Have they got any rice?
    3. They haven't got any beef, have they?
    4. Are they eating healthy food?
    5. Have they got any orange juice?
    6. Have they got any vegetables?
    答案: 1. They are eating Chinese food in London. 
    2. Yes, they have. 
    3. No, they haven't. 
    4. Yes, they are. 
    5. Yes, they have. 
    6. Yes, they have.
     (责任编辑:admin)